JC1 tegen AlternoOp zaterdag 29 oktober stond de wedstrijd tegen Dros-Alterno JC1 gepland. Nadat de wedstrijd tegen Twente’05 van vorige week niet doorging, hadden we er zin in om een potje te spelen! In de voorbereiding hebben we al tegen hun gespeeld, toen waren we gelijkwaardig aan elkaar, het beloofde dus een spannend potje te worden! 

Om 14.00u hadden we verzameld in ’t Huiken en hebben we met elkaar besproken wat belangrijk was tijdens de wedstrijd! Conclusie: veel plezier hebben met elkaar en gaan voor iedere bal!!! Hierna zijn we rustig naar de hal gegaan, netje opgezet en met wat muziek aan konden we ons goed voorbereiden op de wedstrijd. 

Bij de eerste set viel het gelijk goed op dat we vooral op latere tijdstippen goed volleybal kunnen laten zien. We brachten goede serves en ons spel was goed. Alterno was verrast en wist zich niet meer in de set terug te vechten. 1e set: 25-10 

Dan de tweede set, die leek net zo te gaan als de eerste set, maar Alterno kwam goed terug in de wedstrijd door een paar goede serves, waarbij wij juist wat steken lieten vallen. Hierdoor gingen ze uiteindelijk over ons heen en trokken ze de 2e set met 21-25 naar hun toe. 

De derde set was een kopie van de eerste set: onze serves en ons spel was goed. Sinds dit seizoen hebben wij steeds 3 aanvallers aan het net, waardoor de spelverdeler kan variëren. De pass kwam steeds goed aan, waardoor er goed en hard kon worden aangevallen. De 3e set trokken we eenvoudig naar ons toe: 25-15 

De vierde set werd spannender. We liepen steeds gelijk op met Alterno. Bij 15-18 moest er gas bijgegeven worden en dat deden we ook! We serveerden goed, haalden veel ballen van de grond en we speelden als team samen! De set werd uiteindelijk toch binnengehaald met 25-22.

Volgende week hebben we de returnwedstrijd tegen Alterno. Om 12.30u spelen wij tegen hun in de Alternohal!

Contact opnemen met de webmaster