Jullie hebben een mascotte nodig!


Hey Henoch, long time no see🤓

Ik was zo verbaasd om weer wat te horen😱 Iets wat geschrokken, omdat ik al een tijdje niet met volleybal 🏐 bezig was geweest🙈. Maar leuk om weer te lezen over het vlaggenschip ⛵ van de vereniging. Ik las dat niet alleen jullie haren “uitgedund” zijn, maar het hele team. Ach ja je kan niet altijd samen blijven….😔
Ik moet eigenlijk bekennen dat ik tegenwoordig een voetbalmoeder ⚽ ben🤭.
Ja ik, met 2 dochters! Dochter 2 speelt sinds de zomer bij ESC mo15 (wel even wennen, geen meisjes A of B, maar meisjes onder 15). Tot nu toe was het steeds droog op zaterdag☀️, dus ik vermaak me prima langs de lijn, ik voel wel een functie van razende reporter opkomen🎤. Ik ben zelfs bij PEC Zwolle geweest, daar had ik mijn Eureka moment 💡. Dit is wat EVV mist… Een mascotte! Want elke topclub heeft dit nodig, jullie dus ook. Terwijl ik hier over nadacht kwamen er gelijk wat namen in me op.
René Baanders🐻, Joop Koetsier🐼, Joop Zandbergen samen met Gerda Zoet 🐑🐐en dan gelijk de loten verkoop erbij. Of wat dacht je van Gerrit Mulder samen met Annelies🐱🐶
Ik ben gelijk gaan knippen en plakken en zie hier de resultaten 🥰
Ik weet niet welk dier het zou moeten worden, bij een tijger denk ik dan toch gelijk aan Henrico (kleur haar🤔🐯). En dan de naam🙄 PEC heeft Zwolfje, maar wat past bij EVV? Evert de Egel van EVV🦔, of Eva de Eenhoorn🦄uit Elburg?  Moet het dan toch een jonger iemand? EVV: Jong dynamisch en sterk, denk ik toch meer aan Van Esterik, of Herjan…
Lastig hoor, maar laat dit maar eens door je gedachten gaan🧐 als jullie klaar zijn met de beker vanmiddag, ik ben helaas verhinderd, want dochter 2 is jarig, wij noemen haar Poetin🤭…(maar dat is weer een heel ander verhaal🤪)
Groeten daar en tot snel👋🏼

Contact opnemen met de webmaster