Koe-kalf toernooi CMV


Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor het jaarlijkse terugkerende toernooi waar alle cmv’ers en ouders naar uit kijken: het koe-kalf toernooi. Tijdens dit toernooi spelen de kinderen samen met hun vader, moeder, oom of tante in een team. Er waren maar liefst 19 teams verdeeld over 2 poules die tegen elkaar speelden. Bijna 40 cmv’ers deden mee met dit toernooi.

Vanaf het inlopen was al duidelijk dat iedereen uiterst fanatiek mee ging doen om te strijden voor de eerste plaats.

In poule A, de kinderen uit niveau 5 en 6, speelden de teams het spelletje met onderarms spelen en vangen (niv.3). Zowel de ouders als kinderen liepen het hele veld door om de bal van de grond te houden. Zelfs de moeilijkste ballen werden van de grond gehaald door onderarms te spelen. Uiteindelijk heeft team 6 de medaille in de wacht gesleept. Lindsey, Kim en hun vaders waren het voorbeeld: pas als de bal echt op de grond is, is het een punt. De meest onmogelijke ballen werden door hun gespeeld.

In poule B, de kinderen uit niveau 2,3 en 4, speelde de teams het spelletje met gooien en vangen (niv.2). Ook hier zorgden de jongste leden van EVV voor een mooi staaltje ‘gooi en vang werk’. Team 15, het team van Evan en Jasmijn (samen met moeder/oom), hebben in poule B de eerste plek weten te bereiken.

Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagd toernooi, waarbij het mooi was om te zien hoe groot de opkomst was en dat er een mooie band is tussen de kinderen, de ouders en de vereniging!
Contact opnemen met de webmaster