Korte nachten en topsport


Afgelopen zaterdag mocht H2 opnieuw aantreden in het volleybaltenue. Iedereen was nogal brak van het teamuitje wat de dag daarvoor gehouden werd. We waren namelijk de tijd vergeten en dat was niet voor iedereen even gunstig, het verhaal gaat dat sommige mensen slechts vier uur geslapen hebben! Anyway, we verschenen in elk geval wakker aan de start. Alleen Berry was afwezig, hij was de Sint aan het begroeten. Ook Gerard deed niet mee, hij is nog steeds geblesseerd.

Om ons wakker te houden, hield onze coach nog even een stevige peptalk en stuurde ons daarna het veld in. Onze tegenstander HVV stond een paar plekken onder ons dus we konden vast gauw terug naar de bar. Al gauw bleek dat onze plekken aan de bar nog even warm gehouden moesten worden want HVV bleek ineens wel zin te hebben in een goede partij volleybal. We werden op slag wakker! De diagonaal van HVV had er ook zin in en sloeg lekker de gaten in de vloer. Maar gelukkig gingen zijn ballen vaker uit of kwamen netjes terecht op de armen van Herjan waarna wij het weer voor het zeggen hadden.  

Het feit dat Herjan de pass goed onder controle had, frustreerde onze libero gigantisch. Na een motiverende speech van coach Harry, was onze libero er weer helemaal klaar voor. Sander zag het juist even niet meer zitten en wilde gewisseld worden. Al gauw werd duidelijk waarom, als een soort blaffende zeehond ging hij aan de kant zitten. Pim mocht fris en fruitig voor hem invallen en deed dat hartstikke goed.  

Na een 3-1 overwinning zijn we naar de bar gesneld en hebben we daar onszelf getrakteerd op een rondje speciaalbier. We spelen 21 november weer om 21:30 uur in Ermelo☹ Wie zien we daar? 

Contact opnemen met de webmaster