Meisjes B Winterkampioen


Het is Véronique Schoorlemmer weer gelukt een kampioen af te leveren. Nadat vorig seizoen met meisjes C, 2 maal de titel werd behaald, moesten deze meisjes voor het eerst aantreden als B groep. Aanpassingsmoeilijkheden hadden deze meiden nauwelijks en al gauw bleek dat ze wel weer zin hadden in een kampioenstitel in de Rayonklasse. Zaterdagmorgen moest er worden aangetreden tegen Udeo uit Uddel en bij een 2-1 overwinning zou de kampioensvlag kunnen worden gehesen. De meisjes startten zenuwachtig en wisten maar niet op voorsprong te komen. de set ging gelijk op maar bij een 20-18 achterstand kwam de ware vechtersmentaliteit boven drijven en werd de set met 25-22 in het voordeel van EVV beslist.
Intussen was de sponsor van dit team, Marcel Lötters van Lötters Edelstenen uit Elburg, op de tribune komen zitten en gesterkt door dit feit namen de meiden meteen de touwtjes strak in handen en kwam de overwinning en daarmee de titel in het bezit van meisjes B. De 3e set was een formaliteit en Véronique liet alle speelsters meedoen, maar de meisjes waren met hun gedachten al bij de huldiging en hierdoor ging de laatste set nipt verloren. Marcel Lötters feliciteerde de meisjes met hun kampioenschap en had voor allemaal een aardige attentie meegenomen. De grootste verassing was dat Marcel Lötters meedeelde dat ze in het nieuwe seizoen ook maar moesten uitkomen met nieuwe shirts met zijn firmanaam erop. Véronique bedankte Marcel Lötters hartelijk voor dit royale gebaar naar EVV toe.
Later op de dag, onder genot van patat en een drankje, feliciteerde de voorzitter van EVV, Arie Zwijnenburg, de meisjes B met het behaalde succes en sprak de hoop en verwachting uit dat ze in de Regioklasse ook maar weer kampioen moesten worden. Gerda Zoet huldigde de meisjes namens de activiteitencommissie van EVV en overhandigde hen een kampioensmedaille. Tot slot overhandigde Bertus Wijnne, namens de sponsorcommissie, een bos bloemen aan Véronique en feliciteerde haar met het kampioenschap van meisjes B. Met dit kampioenschap behaalde Véronique Schoorlemmer haar 7e kampioenschap als clubtrainster binnen EVV. Dit is een prestatie van jewelste!
Contact opnemen met de webmaster