Meisjes CMV eindigt in halve finale NOJK


Onder kritisch toeziend oog van de ‘captains’ van de EVV jeugd speelden 6 meiden van CMV N6 vandaag in Houten de halve finale van de Open Club NOJK meiden tot 12 jaar.

We waren naar Houten gekomen om onze droomdag te beleven. Geen verwachtingen en een flinke dosis spelplezier zorgden ervoor dat dit ook gelukt is. En tegen de verwachting in waren we zelfs niet kansloos en werden we niet weggeslagen. Ja de tegenstand was goed en ja we maakten soms een paar foutjes, maar we bleven 3x overspelen en goed aanvallen. Hierdoor kregen we de grootheid Sudosa Desto de eerste set aan het wankelen en van Taurus wonnen we zelfs een set.
Een dag om nooit meer te vergeten!! We mogen trots zijn op ons zelf……..

Enkele reacties van de meiden zelf: 
Neomi: Wat een geweldige ervaring, we speelden als een echt team, super tof. 
Noa: ik vond het erg leuk, een hele leuke ervaring en een mooie uitdaging. Ik heb veel geleerd vandaag.
Roos: Ik vond het super leuk. Het voelde niet als verlies, want we konden goed meekomen. En natuurlijk was het geweldig om af te sluiten met een set winst. 
Isa: We hebben gelachen en gebaald, gestreden tot de laatste pass. Dit één van de mooiste dagen uit ons volleyballeven.
Annelien: Ik vond het een superleuke ervaring. Het is een grote eer dat we opgegeven zijn en dan gewoon in de halve finales komen!
Kiki: Wat een mooie dag was dit. Zo wil ik elke zaterdag wel spelen tegen zulke goeie tegenstanders.

De ‘captains’ van EVV kijken ook terug op een mooi avontuur voor deze groep meiden. Ze hebben er tijdens de training en wedstrijden hard voor gewerkt om uiteindelijk in de halve finale tegen grote clubs (Sudosa-Desto, Sliedrecht Sport en Taurus) mooi spel te laten zien. Door de inzet van iedereen kwamen ze grote delen van de dag goed mee! Namens ons ook een bedankje naar de coaches (Ben en Carin) voor de goede begeleiding en ook naar de ouders voor hun support!

Contact opnemen met de webmaster