Mooie prestaties cmv teams!


Afgelopen zaterdag was de laatste speeldag van het seizoen voor onze cmv’ers. In Wehl (N61), Apeldoorn (N62), Elburg (N51) en Lelystad (de rest van de teams) hebben de cmv’ers voor de laatste keer dit seizoen met hun team wedstrijden gespeeld.

In Lelystad was de laatste speelronde geheel in het thema ‘oranje’. Alle spelers mochten in hun oranje outfit spelen. De wedstrijden telden niet meer mee voor de eindstand, daarom kon er lekker ontspannen en met nog meer plezier dan normaal gespeeld worden.

Team N64 was het eerste team dat kampioen werd. Al op 9 maart wist deze groep dat ze beste waren in hun poule! Daarnaast werden team N31 en N52 ook kampioen. Team N31 heeft het onderhands spelen goed onder de knie en samen met de bewegelijkheid van de meiden zijn ze op een mooie 1e plaats geëindigd. Team N52 heeft na een moeilijke eerste seizoenshelft het 3x spelen heel erg goed opgepakt. Door vaak 3x te spelen en bonuspunten te verdienen lieten ze goed volleybal zien, ook voor hun een mooie 1e plaats!
Daarnaast hebben de andere teams ook een mooie prestatie neergezet. Team N21, N41,N42 en N63 hebben een mooie 2e plaats behaald. Een mooie prestatie na hun harde werken! Ook de andere teams (N43, N53, N54, N62) hebben hard gewerkt afgelopen seizoen en bovendien veel progressie laten zien.

Team N61 had nog wel een belangrijke speelronde te gaan in Wehl. Het programma was zo samengesteld dat de nummers 1, 2 en 3 tegen elkaar moesten bij de laatste speelronde in Wehl. Alles was mogelijk maar helaas grepen de meiden van N61 net naast het kampioenschap. Ze hebben evenveel punten als de nummer 1, alleen qua puntenquotient komen ze helaas tekort….. Toch kunnen ze heel trots zijn op de prestatie die ze hebben neergezet.

Team N51 had nog een thuisronde. De standen waren eigenlijk al bekend maar toch heeft het team voor het thuispubliek laten zien wat ze allemaal in huis hadden en wat ze hebben geleerd in de 2e helft van het seizoen. Voor dit team is ook een mooie 3e plaats het eindresultaat!

Als cmv-afdeling mogen we zeker tevreden zijn met het spelvermogen en het spelplezier van de kinderen. Ook willen we de ouders bedanken voor het coachen, rijden en het wassen van de shirts!

Sportieve groet,
Namens de cmv-trainers,
Pim Kambeel

Contact opnemen met de webmaster