Nabeschouwing afgelopen week

Ook deze week zijn weer een heleboel wedstrijden gespeeld, hoe hebben wij het deze week gedaan:

Woensdag heeft de dames 3 van EVV met 3-1 gewonnen van SDS, zij bevinden zich na deze wedstrijd op een goede derde plaats. Donderdag waren er 3 thuiswedstrijden in ’t Huiken. De heren 1 moesten thuis spelen tegen Blauwwit heren 2, een echte derby dus. Gelukkig voor de heren wisten zij een 3-1 overwinning in de wacht te slepen, mede dankzij een setwinst van 32-30 in de tweede set. De heren 2 hebben de punten moeten delen met Pauwervoll. Een 2-2 stand dus, waardoor beide teams op de onderste twee plekken blijven staan. De heren 3 heeft met 4-0 eenvoudig van Zeewolde gewonnen waardoor zij op een goede vierde plek in de poule staan en de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken.

De jongens B1 moesten vrijdag spelen tegen Piet Zoomers, hoewel zij er in de derde set heel dichtbij waren, hebben zij helaas met 4-0 verloren. Van de dames 2 is nog geen uitslag bekend, maar wij zijn erg benieuwd of zij goede zaken hebben gedaan en in de race blijven om het kampioenschap!

Zaterdag hebben er ook diverse teams gespeeld. De meisjes C1 moesten uit naar Surf. In de loop van de weken zijn zij steeds beter gaan spelen, en ook deze keer ging het goed. Helaas verloren zij met 4-0 (o.a. 25-22) maar laten we hopen dat zij aanstaande zaterdag in hun laatste wedstrijd een puntje pakken! Wat de meiden B1 hebben gedaan, is op het moment ook nog even onbekend. Helaas voor de meiden A1 konden zij niet kampioen worden zaterdag, de tegenstanders belden namelijk 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd af. Gelukkig hebben de meiden als troost een roosje mee naar huis gekregen;). Wanneer de wedstrijd wordt gespeeld komt hopelijk nog op de site te staan, publiek is natuurlijk welkom! De jongens C1 hebben met 3-1 gewonnen van NVC en bevinden zich nu op een goede derde plek in de 1e klasse. De meiden C2 verloren helaas van libero, maar libero staat niet voor niets bovenaan. De C2 staat nu op een 5e plek. Wat de dames 4 heeft gedaan, is ook nog even onduidelijk. Wij hopen dat ze dik hebben gewonnen natuurlijk! De meiden A3 hebben het de meiden van Surf erg moeilijk gemaakt in de tweede set, verloor deze helaas met 23-25 en daarna de wedstrijd met 4-0. De meisjes C3 hebben zaterdag hun eerste puntje gepakt! Erg goed gedaan meiden! De jongens B1 moesten thuis hun meerdere erkennen in Blauw Wit, hoewel het elke set spannend was, hebben zij helaas toch met 4-0 verloren. De dames 1 moesten tegen SVS, de hekkesluiter van de poule. Door met 4-0 te winnen blijven zij aan kop in de promotieklasse staan. Iedereen die bij ons is komen kijken, bedankt!

De balans: EVV heeft deze week 5 overwinningen behaald EVV heeft deze week 1 wedstrijd gelijkgespeeld EVV heeft deze week 6 nederlagen geleden Van 4 wedstrijden is nog geen uitslag bekend