Onverwachts verlies van Dames 3


Afgelopen donderdag moest Dames 3 onverwachts nog aantreden tegen Dames 8 van SSS Barneveld. Wij hadden gevraagd of de wedstrijd verplaatst mocht worden aangezien we maar met vijf spelers waren. Helaas krijgen wij een zeer korte reactie terug van de wedstrijdcoördinator die niet eens met het team had overlegd. We moesten het zelf maar uitzoeken, luidde het bericht. Nou, laat dat maar aan Patrick over! Zijn opdracht aan ons was; sla alles kapot in Barneveld. Waarschijnlijk heeft hij teveel naar Herjan geluisterd:-) Om die opdracht te volbrengen hebben we Lotte van MA1 gevraagd en niet gauw daarna volgden Evi, Noa en Esmee van MB1. Van ons eigen team haakten er steeds meer mensen af door het ongelukkige tijdstip (19.00 uur) en uiteindelijk hielden we, inclusief de nieuwe ‘teamers’, maar 7 mensen over.

Gelukkig hadden we support gekregen van Daphne die op woensdag geopereerd was aan haar knie. Helaas hadden we het support wel nodig want SSS bleek geen makkelijke tegenstander te zijn, ondanks de respectabele leeftijd van sommige spelers aan de andere kant van het net. Het was ook nog eens bloedheet in de zaal waardoor het spelen uiteindelijk toch wat tegenviel. We maakten het vooral in de eerste set spannend door goed te spelen en aanvallend toch sterker te zijn. Deze set verloren we nipt met 26-24.

Daarna liep het allemaal wel maar we misten wat spanning. Gelukkig kon Noa, onze nieuwe middenspeler, nog een beetje leven in de brouwerij krijgen door uitstekend aan te vallen en zelfs een ware killblok te maken in haar eentje. Waar die andere persoon dan bleef tijdens dat blok? Nou, die kwam niet boven het net uit dus ze had in haar wijsheid besloten om Noa te laten blokken en dat pakte goed uit😊Ook de andere ‘nieuwe’ dames deden het erg goed en dus ook complimenten voor jullie!

Na de wedstrijd, die we helaas verloren hebben, gingen we ons supersnel douchen en schoven we daarna nog aan in de kantine om onze superfood te eten: TEAMSCHAAL! Het had overigens weinig gescheeld of we hadden teamschaal met cola aangezien een vermoeid teamlid cola had omgestoten zonder er nog iets uit te drinken. Gelukkig konden we de teamschaal redden.

Zoals gebruikelijk recenseren we ook weer de teamschaal:

Ten eerste waren we erg teleurgesteld in de opmaak van de teamschaal. Niet bepaald fancy. Te weinig frikandel en te veul friet. De friet was niet eens knapperig en gaar… jammer jammer jammer. De uitjes waren ongeveer 3 cm bij 2 mm. Volgens Esmee niet erg handig. De sausbakjes vielen om en Evi kreeg splinters in haar tong door de houten vorkjes. En door die dubbeldippers in ons vernieuwde team (oftewel Evi) was de mayo ook niet heel smakelijk meer. Met onze nieuwe ‘teamers’ zijn we op een magere 6,2 gekomen. Voor de volgende keer verwachten we wat gevarieerdere hapjes met mayo op z’n minst van een A-merk. Oh en de uitjes schieten weg. Esmee wilde nog even zeggen dat de patat smaakte naar metaal. Oh en er was niet genoeg zout. En Evi wilde nogmaals even haar mening doordrukken dat de teamschaal een lelijk patroon had..

Contact opnemen met de webmaster