Past dit jaar alles wel op één platte kar?


Gisteren hadden de cmv’ers hun laatste toernooi in Uddel. Hoewel het toernooi niet meer meetelde voor de punten werd er door alle teams nog fanatiek gespeeld!

In de eerste seizoenshelft speelde 12 teams van EVV Bultman-Hartholt mee in de CMV Randmeren competitie. Er werden op 6 zaterdagen afgereisd naar verschillende sporthallen in de omgeving. Op alle niveaus waren er teams actief.

Op zaterdag 24 november waren er al 2 teams verzekerd van het kampioenschap, met nog een competitieronde te gaan. EVV N51 moest dit seizoen voor het eerst 3x spelen en daar werden nu al veel punten meegepakt. De meeste ballen gingen keurig in 3x over het net heen en de ballen werden in alle hoeken van de grond afgehaald. Ook team N41 was na 24 november al verzekerd van het kampioenschap. Dit team mocht de bal nog maar een keer vangen, de eerste en de derde bal moesten gespeeld worden. Nadat ze vorig jaar nog hard moesten werken in niveau 3, wisten ze in niveau 4 meteen overtuigend van start te gaan.

Op zaterdag 8 december hebben de teams N31 en N32 ook het kampioenschap binnengesleept. Ook deze groepen moesten vorig jaar flink aanpoten, maar dit seizoen hebben ze de smaak te pakken gekregen! Het onderarms spelen gaat fantastisch en dit heeft geresulteerd in een mooie eerste plaats.

Dan was er ook nog team N63…… Na het toernooi van 24 november stonden 3 teams op een gedeelde 1e plek in poule A van niveau 6. Alles was ineens mogelijk. De meiden gingen weer volop aan de bak en het ging fantastisch. Ze waren actief aan het net en er werden zelfs ballen gesmasht. Alle wedstrijden werden gewonnen met 4-0 en de tegenstanders hadden een paar punten laten liggen. Hierdoor is team N63 uiteindelijk ook op de eerste plek geëindigd.

De eerste helft is EVV dus 5 kampioenen rijker en met nog een seizoenshelft te gaan, is het maar de vraag of het allemaal wel gaat passen op één platte kar……

Naast de kampioenen wisten ook andere teams het podium te bereiken.

De jongste leden van EVV (N21) speelden dit seizoen voor het eerste competitie. Gooien, vangen, serveren en doordraaien; alles moest gebeuren. Hoewel het serveren aan het begin best lastig was ging dit steeds beter! Uiteindelijk zijn ze daarmee beloond met een mooie 3e plaats!

Ook het fanatieke stel meiden van N33 gingen als een speer! Het onderarms spelen ging bij hun ook fantastisch en ze hebben zelfs regelmatig setjes gewonnen van het jongensteam (N32) dat kampioen werd. Hierdoor hebben ze een mooie 2e plaats behaald.

Team N53, moest dit seizoen ook voor het eerst 3x spelen. Dat was en blijft nog steeds erg lastig, maar gedurende het seizoen ging het steeds beter. Mede door de goede service van het team hebben zij ook het podium bereikt.

Het laatste team, team N61, kwam deze helft uit in de Topklasse niveau 6 van Regio Oost. Van tevoren wisten de meiden dat ze aan de bak moesten, maar uiteindelijk bleek het team best goed mee kon komen met de top van de regio. Met ijzersterke serves, goede verdediging en ook met veel gezelligheid hebben ze een mooie 2e plaats behaald!

Daarnaast ook (nogmaals) een groot compliment voor de rest van de teams. Elk toernooi werd er heel goed gespeeld en was de inzet fantastisch.

Team N31

Team N63

Team N21

Team N32

Team N41

Team N51

Contact opnemen met de webmaster