Programma startdag


Beste volleyballers!!!!!!                                                                                     

We zitten midden in de vakantie en toch kijken we alweer voorzichtig uit naar het zaalseizoen!!! Eind van deze maand starten we weer allemaal met de voorbereiding!!!

We zijn druk met alle voorbereidingen voor de startdag op zaterdag 7 september!!! We willen er weer voor een ieder een fantastische dag van maken!!!

Noteer dus zaterdag 7 september in je agenda!!! We hebben voor elk team een mooi programma in elkaar weten te zetten!!! (in bijlage algemeen programma voor jullie als bestuur)

  • Voor de mini`s en c/b jeugd hebben we een mooie uitdagende clinic op het programma staan Die wordt gegeven door onze eerste selecties! Daarnaast wordt er een mooie teamfoto gemaakt en genieten jullie van een lekkere lunch.
  • Voor de eerste selecties staat er in de middag een driekamp op het programma.
  • Voor alle overige senioren, recreanten en a jeugd hebben we een zeskamp georganiseerd op de sportvelden van het LFC. Nu duimen voor goed weer!!!
  • Daarnaast zijn er net als voorgaande jaren een aantal sponsoren aanwezig zoals Meiers sport met fantastisch aanbiedingen van oa volleybalschoenen, dus wacht nog even met aanschaf van je nieuwe sportschoenen!!! Frix fysio om een ieder advies te geven en jullie je lichamelijke pijntjes te verhelpen. Onze hoofdsponsor Bultman&Hartholt met een mooie stand.

De a jeugd, recreanten, seniorenteams en andere vrijwilligers sluiten deze fantastische dag samen af met een heerlijke BBQ, de meesten van jullie hebben je inmiddels via je trainer opgegeven hiervoor. Wil je partner ook aansluiten bij de BBQ kan dat natuurlijk ook!!!! Graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 31 augustus doorgeven via activiteiten@evv-elburg.nl  Mocht je om wat voor reden dan ook, toch onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn geef dit dan uiterlijk 31 augustus door via: activiteiten@evv-elburg.nl. Ben je niet aanwezig en is er geen afmelding dan zal er toch betaald moeten worden i.v.m. de inkoop. De eigen bijdrage voor de BBQ bedraagt 10,- pp

Sportieve groet,

Activiteiten commissie EVV

Programma startdag EVV zaterdag 7 september 2019

 

Contact opnemen met de webmaster