Rabobank Clubkas Campagne – stemmen !!


OPROEP voor de EVV leden met een Rabobankrekening om lid te worden van de Rabobank, en tussen 1 maart en 24 maart massaal op EVV te gaan stemmen !!

 

Hieronder de inhoud van de brief die we hebben gekregen van Gerrit Wielink, directievoorzitter Rabobank Noord Veluwe, als bevestiging van de deelname van EVV aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Een mooie manier om de clubkas te spekken ! Word lid en ga stemmen !!

 
Bevestiging Rabobank Clubkas Campagne

U heeft uw vereniging opgegeven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij bevestigen wij uw deelname. Fijn dat u (weer) deelneemt! Hieronder treft u verdere informatie aan. Wij wensen uw vereniging veel succes met het werven van stemmen!

Hoe en wanneer kan er gestemd worden ?

Op 1 maart 2016 ontvangen de leden van Rabobank Noord Veluwe een e-mail, waarin de Rabobank Clubkas Campagne en het stemmen nader worden uitgelegd. Tot en met 24 maart mogen de leden van Rabobank Noord Veluwe stemmen via een speciale website. U kunt vanaf nu de Rabobank Clubkas Campagne promoten bij de leden van uw vereniging om zoveel mogelijk stemmen te werven. Na 25 maart worden de stemmen geteld en vindt de geldverdeling plaats!

Extra opdracht, kans op extra bijdrage

Dit jaar roepen wij alle deelnemende verenigingen op het podium te pakken. Presenteer uw vereniging op één van de finaleavonden zo creatief, enthousiast en passend mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tonen van een filmpje van een clubwedstrijd, een optreden van uw koor of korps of een sketch uit uw toneeluitvoering. Misschien is één van uw leden goed in een specifieke discipline of heeft u een lid die de aanwezigen in de zaal geïnspireerd kan meenemen in zijn/haar keuze voor uw vereniging. We hopen op veel creatieve ideeën van uw kant. Tijdens de finaleavond krijgt de vereniging 5 tot maximaal 10 minuten het podium.

Cheque-uitreiking

Wij nodigen een afvaardiging (maximaal 2 personen) van het bestuur van uw vereniging uit voor de uitreiking van de cheques. Data en locatie voor de uitreiking is als volgt:

18 april – Gemeenten Nunspeet en Elburg (en Hierden)
Locatie Veluvine Nunspeet, F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet

U bent welkom vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur.

Let op! Om in aanmerking te komen voor de bijdrage dient een vertegenwoordiger van uw vereniging de cheque persoonlijk in ontvangst te nemen.

 

Promotiematerialen

Op onze website www.rabobank.nl/noordveluwe vindt u nieuwe middelen die u kunt gebruiken voor de promotie van uw deelname aan onze Clubkas Campagne.

Klik hier voor de juiste pagina op onze website. Hier vindt u onder andere een poster, een advertentie en een standaard tekst ter aanmoediging van uw leden.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.ledenrabobanknoordveluwe.nl. Hier vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen over onze Rabobank Clubkas Campagne. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u deze stellen via e-mail:cooperatie.nv@rabobank.nl.

Wij wensen u veel succes bij het werven van stemmen voor uw vereniging! Vergeet hierbij de voor u beschikbare promotiemiddelen niet.

 

Contact opnemen met de webmaster