Regiokampioenschappen CMVOp zaterdag 11 mei vonden in sporthal ’t Huiken de CMV Regiokampioenschappen plaats voor niveau 2 t/m 5. Alle kampioenen uit heel regio Oost speelden op deze dag tegen elkaar om te strijden voor het regiokampioenschap. 

Bij het toernooi waren er ook CMV teams van EVV van de partij! Team N21,N31 en N51 en N52 mochten deelnemen en het opnemen tegen andere goede teams. Naast dat teams soms wat setjes wonnen, hebben ze vooral heel veel geleerd van de wedstrijden! Het niveau was heel hoog in alle poules. Er waren heel veel gelijke standen, waardoor het in alle poules heel spannend was! Helaas strandden alle teams van EVV in de poulefase, maar ze hebben allemaal een mooie ervaring opgedaan! EVV N61 speelde in Oldebroek, ze gingen vliegend van start in de poulefase (1e wedstrijd 25-12 en 25-9, 2e wedstrijd 25-16 en 25-11). In de kruisfinales werd Halley de tegenstander, het ging heel erg gelijk op, maar Halley was net te sterk (23-25 en 22-25). Ook deze groep kan terugkijken op een mooie ervaring!

Terug naar Elburg! In de halve finales ging de strijd tussen verschillende verenigingen die allemaal uit waren op het regiokampioenschap. Na spannende wedstrijden, waarbij in een aantal gevallen zelfs een extra set gespeeld moest worden om een winnaar te bepalen, hebben de volgende teams het regiokampioenschap gewonnen:
Niveau 2: Lutheria N21
Niveau 3: Apollo N31 
Niveau 4: Pollux N41
Niveau 5: Elite Dynamo N51 

Namens EVV feliciteren we deze teams met behalen van het regiokampioenschap! 

Als organiserende vereniging kijken we terug op een geslaagd toernooi! Alle trainers, coaches, scheidsrechters en ouders, bedankt voor jullie bijdrage aan het toernooi! 


Contact opnemen met de webmaster