Strijd om Recreantentitel


Gisteravond moesten de volleybalrecreanten van EVV voor het eerst in competitieverband weer aantreden met als doel het halen van het NK in Utrecht. De herenrecreanten Shell v d Vegte/Wijnholds vetrokken niet compleet en hadden een loodzwaar programma namelijk 2 keer aantreden tegen de nr 2 en de 1 keer tegen de nr 3. De eerste wedstrijd tegen De Driesprong werd nipt verloren en hierdoor kwamen de Puttenaren dichter bij de eerste plaats. De confrontaties tegen Bacburo ( nr 3 ) en Yellow Six werden simpel gewonnnen en EVV kreeg opeens hulp uit een onverwachte hoek, Bacburo speelde gelijk tegen De Driesprong en zo kwam er dus extra druk op de 2e wedstrijd van de EVV heren tegen de Drieprong en na een spannende strijd werd de punten gedeeld. Door dit resultaat blijft de voorsprong van EVV/Shell v d Vegte/Wijnholds riant en houden ze goed zicht op de titel (zal dan voor de 3e keer op rij zijn!!)

In de competitie voor mixteams is het zeer spannend en New Variety ging met gemengde gevoelens naar Harderwijk. Op het laatse moment moest Tineke Koops zich afmelden wegens een rugblessure en waren er maar 2 dames beschikbaar. Gelukkig kreeg EVV hulp van EVV mix 2 en waren de dames bereid bij New Variety mee te doen. De eerste wedstrijd tegen Putten (nr 3 op de ranglijst) ging nipt verloren en de 2e wedstrijd tegen de nr 4, Hepikada, werd in winst omgezet. Tegen de hekkesluiter was New variety de eerste set niet bij de les hetgeen tot resultaat had dat deze wedstrijd tegen Remix 98 gelijk eindigde. De allerlaatste wedstrijd tegen de nr 1 Van Engelen was zeer spannend en uiteindelijk wist New Variety een setje af te pikken van Van Engelen uit Putten. Doordat Van Engelen ook een set moest inleveren tegen Putten en Hepikada is de strijd om de eerste plek weer helemaal open. Putten neemt de 2e plek van New Variety over die hierdoor zakt naar plaats 3 maar met nog altijd zicht op de titel.

EVV mix 2 had een moeilijke avond en telkens werd er nipt verloren, het zat hen beslist niet mee op deze avond. Hierdoor is EVV mix 2 in degradatiegevaar gekomen, maar gezien het feit dat dit vorig jaar om deze tijd ook zo was en ze uiteindelijk op de 4e plaats zijn geĆ«indigd, zijn de EVV-ers ervan overtuigd dat alles nog goed komt. EVV wenst hen veel sterkte toe.

Contact opnemen met de webmaster