Teamindeling seizoen 2020-2021


Beste EVV-ers,

In de afgelopen maanden, en zeker in deze bijzondere Corona tijden, hebben wij als TC niet stil gezeten om het nieuwe seizoen 2020-2021 voor te bereiden. We hebben de diverse teams ingedeeld, trainers gezocht en locaties met trainingstijden geprobeerd te bepalen. Daarbij kwam dan ook het, voor EVV, bijzondere nieuws dat ons heren 1 team gepromoveerd is naar de Topdivisie.

De teamindelingen met hun trainers heb je ontvangen via de mail. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om ook de locatie met tijden van de trainingen al mede te delen. We hopen dit medio juni helder te hebben.

Het meetrainen van jeugdspelers bij andere teams zal door de desbetreffende trainers opgepakt worden vanaf september. We moeten goed bekijken wat de mogelijkheden hierin zijn.

De teamindeling van de CMV  zal eind augustus bekend gemaakt worden.

De trainingen gaan starten vanaf 1 september. Deze datum is het gevolg van de maatregelen van de overheid inzake Corona. We hopen echter dat de maatregelen eerder versoepeld worden en dat we begin augustus mogen gaan starten in de zaal.

Hoe eindigt het seizoen 2019-2020? De jeugd onder 12 jaar mag weer buiten sporten. De CMV-leiding heeft een programma opgesteld. Op woensdag 6 mei heeft de 1e training op het veld bij het LF plaatsgevonden. Ook de ABC-jeugd zal weer gaan trainen vanaf 11 mei op dezelfde locatie bij het LF. De indeling is de komende weken op basis van de “oude” samenstelling. Vanaf 1 juni willen we gaan trainen volgens de “nieuwe” indeling. De spelers zijn via e-mail geïnformeerd over het buiten trainen.

Ook de senioren mogen weer gaan trainen in groepjes van maximaal 10 personen. De TC is aan het inventariseren welk team belangstelling heeft. We kunnen dan snel starten vanaf 18 mei in de nieuwe samenstelling, ook op het terrein van het LF.

De startdag 2020 staat gepland voor zaterdag 5 september a.s.

De competitie start in de week van 14-19 september. (helaas onder voorbehoud Corona maatregelen).

We hebben bij alle indelingen getracht zo zorgvuldig mogelijk te werken. Mocht je toch een vraag hebben, stel je vraag dan gerust aan de leden van de TC voor de verschillende groepen. De namen staan op de website.

Namens de TC,

Henk de Man

Contact opnemen met de webmaster