Vacatures in de organisatie van EVV


In de organisatie van EVV zijn de volgende vacatures ontstaan:

  • Vacature Voorzitter Sponsorcommissie EVV
  • Vacatures Materiaalcommissie EVV

 

 

 

Vacature Voorzitter Sponsorcommissie EVV

 

De sponsorcommissie

Zorg ieder jaar weer voor een belangrijk deel van de inkomsten van de vereniging. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het werven en beheren van de sponsors van de vereniging. Je moet dan denken aan kledingsponsoren, maar ook de sponsoren van evenementen zoals het scholentoernooi en het buiten- en beachvolleybaltoernooi.

 

Wat ga je doen?

Als voorzitter sponsoring heb je de leiding over een gemotiveerd team van mensen waarmee je samen invulling geeft aan verschillende sponsormogelijkheden die EVV te bieden heeft en deze verder ontwikkeld. Ook lever je je bijdrage aan activiteiten van de activiteitencommissie en de toernooiencommissie. Hierbij ben je een spin in het web tussen bestuur, andere commissies en natuurlijk de vele sponsoren die onze vereniging rijk is.

 

Het team bestaat momenteel uit:

Rik Straatman

Gerard van Esterik

Jesca de Best

Evert Jan Beelen

Hans van Deutekom

 

Ben jij de commerciƫle duizendpoot waar onze vereniging naar op zoek is? Meld je dan nu aan bij Eric Sprokkereef.

 

 

 

 

Vacatures Materiaalcommissie EVV

 

De materiaalcommissie

De materiaalcommissie bestaat momenteel uit Evert Jan Beelen, Patrick Sijbel en Arend Tijmes. Evert Jan en Patrick hebben aangegeven dat ze met ingang van dit seizoen het stokje gaan overdragen. Arend blijft het materiaalbeheer van onze buitenspullen doen. We zijn dus op zoek naar nieuwe actievelingen die verantwoordelijk willen zijn voor de indoormaterialen van de vereniging. Je taken zullen onder andere zijn het inventariseren en beheren van ballen, wedstrijdshirts, trainingspakken en tassen, het verdelen van de materialen aan het begin van het seizoen en het in overleg met het bestuur inkopen van kleding.

 

De materiaalcommissie werkt nauw samen met de sponsorcommissie en communiceert via de penningmeester met het bestuur

 

De taken van de materiaalcommissie kosten gedurende het seizoen enkele uren per maand en in de zomerperiode enkele avonden per maand.

Dus heb jij ook behoefte aan goed gevulde ballentassen, duidelijkheid over shirts, trainingspakken en tassen, meld je dan nu aan bij Eric Sprokkereef.

 

Contact opnemen met de webmaster