Van jongens kijken naar bekeken worden.


Vandaag een spannende wedstrijd in Zeewolde. 3-1 voor ons was de prognose. We werden al hartelijk ontvangen in de kleedkamers. “Deze gaan we makkelijk winnen meiden.” Na enkele opmerkingen besefte Ilse dat wij hun tegenstanders zijn.

We maakten onze entree in de sporthal, middelste zaal wel te verstaan. Naast ons speelden de heren wat een leuke verassing was. Klein puntje waren de dubbelfouten door de ballen van naaste zalen. Dit was niet het enige irritatie puntje. Onze scheids had de regels niet goed gelezen, hij dacht namelijk dat de ballen op de lijn uit zijn. Maar wij zijn natuurlijk onverslaanbaar, ahum, dus wij gingen onze tactiek veranderen.
We zette onder andere de powerservice van Jellie in! Go Jellie, go Jellie!

Onze rally’s waren dit keer erg lang. We probeerden van alles, diepe ballen en kort. En dit eindigden we weer met een bal “uit” (Dik op de lijn). Van 23-16 voor de tegenstander moesten we terugkomen. En ja hoor, de powerballen van Jellie deden het hem. Met een blessure in de andere zaal waren wij alvast onze tactiek aan het bespreken. En dit mocht baten. We knalde ze er….. niet uit. We stonden 10-3 achter. Patrick gaf ons even op onze sodemieter en we gingen er weer tegenaan. In de tussentijd zijn er 2 teams verzameld om ons toe te juichen. We waren al weer bijna 2 uur aan het spelen. De dames en heren aan de kant probeerde ons van ons stuk te brengen maaar… we eindigden hiermee met een mooie stand van 25-27. 4-0 winst in de pocket!


Teamschaal

Deze teamschaal was voor ons grandioos. Een 9 waard. Krulfrietjes en kaashapjes! We konden ons geluk niet op. Lekkere sausjes met genoeg hapjes voor elk! Lekker lekker lekker.

Contact opnemen met de webmaster