Vertekend beeld


Wij hoorden al dat jullie onrustig werden omdat er nog steeds geen wedstrijdverslag van onze lokale derby tegen Blauw-Wit HS3 was. Daarnaast gaan er blijkbaar allemaal spannende geruchten de ronde. Daarvan weten wij niks, maar wij kunnen jullie wel mededelen, dat deze wedstrijd nog niet gespeeld is in verband met een zeer besmettelijk virus. Wij hebben (onbevestigde) geruchten gehoord dat het om hondsdolheid gaat, maar kunnen dit noch bevestigen, noch ontkennen! Enfin, wij hopen dat Blauw-Wit snel hersteld en dat wij de wedstrijd spoedig kunnen inhalen.

Maar vrijdagavond 19 november mochten wij weer naar de grote stad! Nadat Apeldoorn uit het lijstje met recente locaties uit de navigatie was ingevoerd vertrokken wij richting Dros-Alterno. Helaas moesten wij het doen zonder onze diagonaalspelers, maar uit de stand blijkt dat een rijkelijk overgewaardeerde positie te zijn, waar eigenlijk iedereen kan spelen. Gelukkig konden ze via een fantastische livestream onze prestaties volgen!

De pret was echter maar van korte duur, want zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien, vond Stefan het al nodig om een derde van de set via service binnen te halen.
Blokkerend waren wij ook lekker op dreef, en aanvallend sloegen wij beduidend meer ballen binnen de lijnen dan Alterno. Er schijnen zelfs een paar onnodige pancakes gemaakt te zijn. Dus na iets meer dan een uur stopte de stream en hadden wij de 5 punten in de jaszak zitten, waarmee wij richting Elburg vertrokken!

Contact opnemen met de webmaster