Viptrex BV nieuwe sponsor EVV meisjes C


Met groot enthousiasme mogen we bekend maken dat Viptrex BV, een vooraanstaand logistiek dienstverlener uit Almere, zich heeft verbonden als de trotse sponsor van de wedstrijdshirts en hoodies voor Meisjes C. Met een focus op duurzaamheid en sociale betrokkenheid biedt Viptrex innovatieve logistieke oplossingen en draagt het actief bij aan sportieve en sociale evenementen in de regio. Deze nieuwe samenwerking onderstreept de toewijding van Viptrex BV aan de ondersteuning van lokale sportinitiatieven en de bevordering van jong talent binnen onze gemeenschap.

Viptrex BV staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en diensten die een breed scala aan logistieke behoeften dekken. Met een sterke focus op duurzaamheid en sociale betrokkenheid, streeft Viptrex BV ernaar om zowel in de zakelijke wereld als in lokale gemeenschappen een positieve impact te maken. Het bedrijf biedt geavanceerde technologische oplossingen aan die zijn ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse uitdagingen, terwijl het actief bijdraagt aan diverse sociale en sportieve evenementen in en rond Almere en Elburg.

De nieuwe wedstrijdshirts en hoodies, versierd met het Viptrex-logo, zullen niet alleen Meisjes C voorzien van een professionele uitstraling, maar ook de band tussen de sportgemeenschap en regionale ondernemingen versterken. De meisjes van team C hebben hun enthousiasme en dankbaarheid voor deze genereuze ondersteuning uitgesproken en kijken ernaar uit om met trots hun nieuwe uitrusting te dragen tijdens de wedstrijden. Al eerder zijn de meiden voorzien van mooie tassen een trainingspakken door Viptrex.

De sponsorovereenkomst werd officieel ondertekend door John Poot, director van Viptrex BV, en Henry Schuurman, voorzitter van volleybalvereniging EVV, voorafgaande aan de wedstrijd van de meiden op zaterdag 23 maart. Als blijk van waardering ontving de vertegenwoordiger van Viptrex BV een speciaal dankwoord, een bos bloemen en, zoals traditie het wil, een EVV-verenigingssjaal.

Viptrex BV is enthousiast om onderdeel te zijn van de volleybalgemeenschap in Elburg en kijkt uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking met EVV.

Voor meer informatie over Viptrex BV:

Contact opnemen met de webmaster