We gaan met een goed gevoel naar huis

Zaterdag (22-10-11) speelde EVV MB1 tegen Volta MB1 (Lelystad).

We waren vandaag met zes speelsters : Naomi, Demi, Sharon, Tamara, Marise en Marije. In verband met vakantie en blessures waren de overige speelsters verhinderd. We begonnen de eerste set goed! Een prima pass en aanval. Iedereen was scherp en de wil om te winnen was zeer duidelijk aanwezig. 25-09 De 2de set verliep minder voorspoedig. Op de serves gingen veel punten verloren.. En als de tegenstander serveerde ontbrak bij ons de nodige focus. De meiden uit Lelystad zagen wel geteld 21 punten op hun scorebord verschijnen, dit had nooit mogen gebeuren. 25-21

De 3de set  werd de focus en de wil om te winnen weer opgepakt. Het grote verschil werd gemaakt op de service, een punt waar nog veel vooruitgang te boeken is.  25-07 We waren overtuigd om met 4-0 te winnen dus de 4de set was HOE DAN OOK van ons! 25-13

Ondanks de individuele fouten pakte EVV MB1 de volle vijf punten en is de race om het kampioenschap nog niet gelopen.

De volgende wedstrijd is op 5 november om half 1 in ’t Huiken. Kom kijken en help meiden B1 naar de vier nul overwinning!