Zalfjes en stinkbommen


Beste Marieke,
Ook EVV Bultman-Hartholt H1 gaat vandaag weer beginnen met de competitie. Enigszins ontDAAN dat we vorige week nog niet mochten, maar vandaag met frisse moed naar Hoogeveen. Olhaco mocht vorige week wel starten en toverde bij CSV in Zwolle een 2-0 achterstand weg in een 3-2 winst. Dit getuigt van enige ausdauer en het zijn dus geen prutsers die we moeten onderschatten. Gebeurde er verder dan helemaal niets?

Zeker wel, we speelden bv. de eerste bekerwedstrijden in Vianen. Harry onze coach zag het nut niet in van zo’n lange dag (en als voormalig bekerwinnaar stapt hij pas in als de top- en eredivisie instappen) en bleef lekker thuis. De coaching werd overgenomen door (in het kader van de AVG wetgeving) een niet nader te noemen nestor van de ploeg. Deze nestor, die volgens eigen zeggen zelf wel lekker gecoacht had, leidde de mannen naar 3 overwinningen en dus een ronde door in de beker. De manier waarop valt nog iets over te zeggen. Onze springveer M. had wat moeite met 3 potjes achter elkaar. De laatste wedstrijd slaakte hij een grote kreet, waarop ze in Vianen dachten dat het 12.00 uur was en de eerste maandag van de maand. Gelukkig bleek zijn blessure mee te vallen, want hij had zijn zalfje mee (lekker spul trouwens!) en 5 dagen later was hij ineens weer in de zaal.

Tijdens trainen hebben we iets gevonden op de naderende donkere dagen. Kom gerust langs op dinsdag of donderdag en je zult zien dat H1 mee doet aan de klimaatbeheersing. De lampen kunnen namelijk nagenoeg uit als wij in onze nieuwe trainingsshirts de zaal betreden.

We hebben trouwens nog een nieuwtje: 1 van onze libero’s gebruikt sinds kort oogdruppels…Wij denken zelf dat het ouderwetse stinkbommen zijn! Onze aanvoerder krijgt bij het tossen waarschijnlijk een extra keus! Serveren, kantkeuze of aan welke kant wil je dat deze libero begint. Kom vanmiddag naar Hoogeveen om de keuze mee te maken.
Volgende keer meer over onze nieuwe talenten in het team…

Contact opnemen met de webmaster