Zegereeks heren 1

Afgelopen zaterdag mochten we naar Arnhem reizen om onze zegereeks van de afgelopen tijd voort te zetten. Het slachttoffer moest Arvevo worden.

Thuis hadden we met 3-2 gewonnen na een achterstand van 2-0. Op karakter hadden we die wedstrijd gewonnen.

Na een stevige rit kwamen we aan in de kleurloze kantine van Arvevo. Zoals gebruikelijk kwam Wouter weer een bekende (lees: vrouw) tegen. Om bij de kleedkamer te komen moesten we weer een heel parcours afleggen. Trap op, over de tribune, trap af, bukken, linksom en daar was de kleine benauwde kleedkamer. Prima douches trouwens! Flesjes vullen ging niet zo makkelijk. De waterstraal was niet afgestemd op het fles-vulsysteem van Arjan en Henrico. Bedwelmd door de spieropwarmers van de kreupelen en de speech van Kees vluchtten we de sporthal in.

We begonnen de wedstrijd voortvarend. Goede passes zorgden ervoor dat Gert-Jan en Henoch veel ballen konden inslaan. Onze goede service zorgde ervoor dat we hun aanval ontregelden. De eerste set ging met 22-25 naar ons en de tweede met 19-25. In de 2

De 3

Dus de 5

Achteraf hebben we onszelf tekort gedaan met een punt. Het is niet anders.

Komende zaterdag komt de koploper op visite. Bij deze voorspel ik dat ze met weinig weer terug gaan naar huis. Wilt u deze bluf meemaken? Kom dan maar kijken en aanmoedigen.

Tot zaterdag!!

Lief zijn.

e set moest de beslissing brengen. Afspraak was om hun diagonaal niet meer te blokkeren. De hele 5e set stonden we 2 punten voor. Bij de setwissel was het 8-6 voor ons. Hun diagonaal scoorde weinig. En wij scoorden zo’n beetje elke aanval. Op 13-14 werd een time-out genomen door Kees. Een voorspelling van de komende rally werd gedaan. Deze kwam feilloos uit en daarmee was de wedstrijd gewonnen door ons. e en 4e set waren tegengesteld van de eerste 2. Onze passing kwam niet goed door gerichte services van Arvevo. Onze service werd te makkelijk. De spelverdeler kon zijn aanvallers goed bereiken. De diagonaal kon veel scoren via onze blokkering. Enkele wissels mochten niet baten. De sets gingen vrij dik naar Arvevo. 25-15 en 25-17. e set kwamen Rik en Sven erin middels de dubbele wissel. Dit pakte goed uit.