Zonder zand tussen de tenen


Wij hopen dat iedereen de Corona crisis een beetje is doorgekomen en een goede vakantie heeft gehad. Wij in elk geval wel. Al is het alleen maar door de vooruitziende blik van Berry:

Dus terwijl alle fanatiekelingen zichzelf aan het martelen waren in de zaal, waren wij tijdens de hittegolf lekker te vinden op het strand. Zoals jullie kunnen begrijpen beviel deze voorbereiding erg goed, en is het zeer waarschijnlijk dat wij dit aankomend jaar herhalen.
Helaas kwam aan dit fantastische weer ook een einde, en toen moesten wij toch echt de werkelijke staat van onze conditie onder ogen zien en weer de zaal in, afgezien van enkele slimme spelers die een last-minute vakantie boekten.
Onze oude bekende trainer Kay heeft dit jaar de zware taak op zich genomen om ons wedstrijd/topfit te maken (en waar mogelijk nog wat te leren). Wij zijn ons ervan bewust dat hij hiermee een zeer zware taak gekregen heeft!

Om eens te kijken hoe wij er nou echt voor stonden, besloten wij om een oefenwedstrijd te  spelen tegen onze vrienden uit Nunspeet.
Zo stapten wij afgelopen vrijdag stipt om half 8 de zaal van het Huiken in na bemoedigende woorden van onze aanvoerder Herjan. Tot onze schrik was de tribune nog leeg, maar algauw kwamen onze vaste supporters ons aanmoedigen!

Voor de mensen die zich afvragen wie onze nieuwe libero is, dat is nog steeds gewoon Patrick. Maar hij heeft nog geen tijd heeft gehad om naar de kapper te gaan. Dat is tenminste wat hij zelf zegt, wij denken dat hij verwarring wilt zaaien bij de tegenstander.

En dan de eerste set.. Pims commentaar zei genoeg: we hebben gewonnen. Vraag niet hoe, het eindresultaat telt. We hebben overigens zorgvuldig alle beelden van de eerste set laten wissen dus ons gestuntel blijft uit de schijnwerpers. Alles voor het imago hé?

Hoe het komt dat Berry toch op dreef was, ondanks het verbod op het bezoeken van sportscholen? Dat weten wij zelfs niet, we hebben van alles geprobeerd maar zelfs onder het genot van een lekker biertje wilde hij niks kwijt.
Anyways, onze middenspelers sloegen Hellas de ene bal na de andere bal om de oren. Maar meer mensen waren illegaal bezig geweest, ook onze diagonaal Sander bleek stiekem gesport te hebben en zijn opslagen bleken ineens meer dan 8 punten waard.
Dan hebben we nog een extra vermelding voor Stefan die met zijn 1.60 meter een killblock uitvoerde in z’n eentje! Goed, dat blok daarna ging finaal uit maar daar hebben we het niet meer over hé Stefan?

Uiteindelijk hebben we vermoeid maar tevreden met een 4-0 winst de avond afgesloten met een lekker biertje. Sandra was zo vriendelijk om ons een lekkere teamschaal te bezorgen maar uiteraard wel volgens de corona-maatregelen. Daarna hebben we de Tapperij nog even onveilig gemaakt maar ook daar zijn geen beelden van.. misschien maar goed ook 😊

25 september om 21:15 uur mogen we onze spierballen laten zien tegen VZK. Gezien er geen supporters aanwezig mogen zijn, zullen wij jullie op de hoogte houden via onze wedstrijdverslagen…

Contact opnemen met de webmaster